top of page

NEWS

Työpaikkailmoitus: HuoltokoordinaattoriEtsimme Support-tiimiimme huoltokoordinaattoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Langh Tech Oy Ab:lle.


Olemme varsinaissuomalainen energia- ja ympäristöteknologiaan keskittyvä yritys, jonka päätoimialana on suunnitella ja valmistaa sovelluksia meriteollisuuden tarpeisiin. Tärkeimpiin tuotteisiimme kuuluvat laivojen savukaasupesurit, erilaiset vedenpuhdistuslaitteistot ja näihin prosesseihin liittyvät analyysikaapit. Lisäksi teemme jatkuvaa ja innovatiivista tuotekehitystä ja pyrimme toimimaan teknologisen kehityksen eturintamassa mahdollistaaksemme puhtaamman merenkulun myös tulevaisuudessa.


Haemme teknisen tuen tiimiimme asiakaspalveluhenkistä ja hyvän ongelmanratkaisukyvyn omaavaa henkilöä. Työ pitää sisällään huoltotöiden koordinointia, huoltohenkilöstön tukena toimimista sekä kommunikointia asiakkaidemme ja alihankkijoidemme kanssa. Työtä tehdään osana ammattitaitoista tiimiämme, aluksi vanhempien kollegoiden tukemana. Työnkuvaa on myöhemmin mahdollista muokata henkilön oma osaaminen ja mielenkiinnon kohteet huomioiden.


Edellytämme sinulta asiakaspalveluasennetta, sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista sekä oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta. Eduiksi laskemme teknisen alan koulutuksen, aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä merenkulkualalla, kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta, hyvän ongelmaratkaisukyvyn ja halun laajentaa omaa ammatillista osaamistaan ennakkoluulottomasti.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, vaihtelevia ja merkityksellisiä työtehtäviä energia-, ympäristö- ja meriteknologian parissa, kansainvälisen toimintakentän, ainutlaatuisen ja innostavan työympäristön sekä mahdollisuuden olla mukana luomassa ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin merenkulun ja ympäristönsuojelun aihepiireissä.


Toimistomme ja tuotantotilamme sijaitsevat Piikkiössä.


Työpaikkailmoituksemme umpeutuu 31.1.2023, mutta huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Hakemuksen palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen toivomme lähetettävän sähköpostitse osoitteeseen julia.granholm@langh.fi tai täyttämällä rekrytointilomakkeemme osoitteessa https://www.langhtech.com/rekry.


Lisätietoja tehtävästä ja työnkuvasta antaa Mika Lintula, Service Manager, mika.lintula@langh.fi, +358 45 132 0298 (tavoitettavissa arkisin klo 10-15).Oletko kiinnostunut yrityksestämme työpaikkana, mutta sinulle sopivaa avointa työpaikkailmoitusta ei ole tällä hetkellä? Voit täyttää yleisen hakemuksen nettisivuillamme: https://www.langhtech.com/rekry

Tags:

LAST NEWS
ARCHIVE
FOLLOW US
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
TAGS
bottom of page