top of page

NEWS

Työpaikkailmoitus: Suunnitteluinsinööri (järjestelmä- ja mekaniikkasuunnittelu)Etsimme kasvumme tueksi suunnitteluinsinööriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Langh Tech Oy Ab:lle.


Olemme varsinaissuomalainen energia- ja ympäristöteknologiaan keskittyvä yritys, jonka päätoimialana on suunnitella ja valmistaa sovelluksia meriteollisuuden tarpeisiin. Tärkeimpiin tuotteisiimme kuuluvat laivojen savukaasupesurit, erilaiset vedenpuhdistuslaitteistot ja näihin prosesseihin liittyvät analyysikaapit. Lisäksi teemme jatkuvaa ja innovatiivista tuotekehitystä ja pyrimme toimimaan teknologisen kehityksen eturintamassa mahdollistaaksemme puhtaamman merenkulun myös tulevaisuudessa.


Uusien tuotekehitysprojektien myötä haemme vahvistusta suunnittelutiimiimme Piikkiön toimistollemme. Suunnitteluinsinöörin monipuolisiin työtehtäviin kuuluvat muun muassa järjestelmäsuunnittelu, mekaniikkasuunnittelu, dokumentaatiovalmistelu ja luokitusprosessien läpivienti. Suunnitteluinsinöörimme toimivat tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme, oman tuotantomme ja alihankkijoidemme kanssa ja pääsevät näin seuraamaan tuotteiden ja järjestelmien valmistusta ja käyttöönottoa aitiopaikoilta. Asiakasprojektien suunnittelun ja seurannan lisäksi insinöörimme osallistuvat tuotekehitykseen ja innovaatiotyöhön, jotka tähtäävät kokonaan uusien ratkaisujen tuotteistamiseen. Työtä tehdään osana ammattitaitoista tiimiämme, aluksi vanhempien kollegoiden tukemana ja työnkuvaa on myöhemmin mahdollista muokata henkilön oma osaaminen ja mielenkiinnon kohteet huomioiden.


Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tekniikan alalta (insinööri, DI), kattavaa ymmärrystä teollisuuden prosesseista, sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista sekä oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta. Eduiksi laskemme aiemman kokemuksen järjestelmä- ja mekaniikkasuunnittelusta, osaamisen mallinnus- ja piirto-ohjelmistoista (käytössämme ovat muun muassa AutoDesk AutoCAD ja Inventor) ja halun laajentaa omaa ammatillista osaamistaan ennakkoluulottomasti.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, vaihtelevia ja merkityksellisiä työtehtäviä energia-, ympäristö- ja meriteknologian parissa, kansainvälisen toimintakentän, ainutlaatuisen ja innostavan työympäristön sekä mahdollisuuden olla mukana luomassa ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin merenkulun ja ympäristönsuojelun aihepiireissä.


Toimistomme ja tuotantotilamme sijaitsevat Piikkiössä.


Työpaikkailmoituksemme umpeutuu 31.1.2023, mutta huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Hakemuksen palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen toivomme lähetettävän sähköpostitse osoitteeseen julia.granholm@langh.fi tai täyttämällä rekrytointilomakkeemme osoitteessa https://www.langhtech.com/rekry.


Lisätietoja tehtävästä ja työnkuvasta antaa Miikka Haaman, Design Manager, miikka.haaman@langh.fi, +358 40 670 0235 (tavoitettavissa arkisin klo. 10–15).


Oletko kiinnostunut yrityksestämme työpaikkana, mutta sinulle sopivaa avointa työpaikkailmoitusta ei ole tällä hetkellä? Voit täyttää yleisen hakemuksen nettisivuillamme: https://www.langhtech.com/rekry

Tags:

LAST NEWS
ARCHIVE
FOLLOW US
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
TAGS
bottom of page